Lugt

På trods af at MEC - BioGas behandler tonsvis af gylle og industriaffald, er det målet, at det ikke kommer til at påvirke naboerne. Derfor har lugtproblematikken topprioritet, og netop bekæmpelsen af lugtgener indgår i det EU-program, som bidrager til projektet.

Der er udarbejdet en omfattende lugtstrategi for anlægget.

Gyllen bliver transporteret til anlægget i tankvogne og en mindre del igennem et lukket rørsystem. Aflæsning af affald mm. foregår i lukkede aflæssehaller.
Røgen fra anlægget vil blive ført igennem et gasrensningssystem ligesom det i dag sker med røgen fra MEC BioHeat&Power.

Den gødningsvæske, som landmanden får tilbage fra anlægget er tyndtflydende og lugter ikke så kraftigt. Det, at den er tyndtflydende betyder også, at væsken optages lettere i jorden. Dermed ligger den ikke på overfladen og lugter, som det kan være tilfældet med den ubehandlede gylle.

Decathlon ofrece una amplia gama de vr46ropa.com camisetas de fútbol para adultos y niños. Camisas de fútbol que son duraderas camisetas de futbol baratas y ofrecen una gran libertad de movimiento. Compra nuestra selección de prendas de Camisetas nba y camisetas de fútbol. Vea los últimos estilos de ropa de camiseta de hockey y camisetas de fútbol. Jersey de fútbol en línea y Shorts Shopping Site India a camisetas de beisbol baratas precios más bajos internacionales y clubes. Grandes camisetas de moncler mujer calidad a un precio increíble.