På job med driftschefen

30. september 2011

Viggo Mose er driftschef, og han har nok at se til og koordinere, efterhånden som færdiggørelsen af Maabjerg BioEnergy spidser til. Installationsarbejdet er koncentreret omkring teknikgangen i hjertet af anlægget, og her er der også et forsinket projekt, som gør pladsen ekstra trang: Nemlig isolering og beklædning af de store rådnetanke.

Det arbejde er blevet mange måneder forsinket pga. utætte tanke, men den gode nyhed er, at alle seks store tanke nu er tætte.

Decathlon ofrece una amplia gama de vr46ropa.com camisetas de fútbol para adultos y niños. Camisas de fútbol que son duraderas camisetas de futbol baratas y ofrecen una gran libertad de movimiento. Compra nuestra selección de prendas de Camisetas nba y camisetas de fútbol. Vea los últimos estilos de ropa de camiseta de hockey y camisetas de fútbol. Jersey de fútbol en línea y Shorts Shopping Site India a camisetas de beisbol baratas precios más bajos internacionales y clubes. Grandes camisetas de moncler mujer calidad a un precio increíble.