Nyt møde 23. juni

16. juni 2016

23. juni er repræsentanter for Maabjerg Energy Center inviteret til møde med departmentchefen i Erhvervs- og Vækstministeriet. Målet er at finde en vej frem, der fjerner de sidste forhindringer for en realisering af planerne om at opføre en 2G-bioethanolfabrik.

Mødet var oprindeligt planlagt til 8. juni, men er blevet udskudt pga. travlhed i ministeriet.

Regeringen har allerede lagt op til, at der fra 2020 skal iblandes 2G bioethanol i benzinen, og Maabjerg Energy Concept håber fortsat, at de sidste nødvendige rammevilkår kan falde på plads i løbet af kort tid, så man kan gå i gang med at realisere projektet.

Et af de meget vigtige rammevilkår er en tilpasning af Varmeforsyningsloven, som vil tillade MEC-konsortiepartnerne Vestforsyning og Struer Forsyning at investere i bioethanolfabrikken, der vil få status af demonstrationsanlæg.

Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen (V) besøgte i september 2015 Maabjerg Energy Center og udtrykte sympati for projektet, dog uden at give konkrete løfter. Foto: Jens Bach.

Decathlon ofrece una amplia gama de vr46ropa.com camisetas de fútbol para adultos y niños. Camisas de fútbol que son duraderas camisetas de futbol baratas y ofrecen una gran libertad de movimiento. Compra nuestra selección de prendas de Camisetas nba y camisetas de fútbol. Vea los últimos estilos de ropa de camiseta de hockey y camisetas de fútbol. Jersey de fútbol en línea y Shorts Shopping Site India a camisetas de beisbol baratas precios más bajos internacionales y clubes. Grandes camisetas de moncler mujer calidad a un precio increíble.