MEC - BIOHEAT&POWER SØGER INDUSTRIELEKTRIKER

11. oktober 2019

Vil du være med til at drive og vedligeholde et affalds- og biomassefyret kraftvarmeværk? Så er jobbet som industrielektriker sikkert noget for dig....

Hos MEC - BioHeat&Power producerer vi el og varme ved forbrænding af affald og biobrændsel. Anlægget behandler ca. 180.000 tons affald om året - 33.000 tons halm og 28.000 tons flis på en separat linje. Der er en installeret effekt på 28 MW el og en maksimal fjernvarmeydelse på 120 MJ/s. Fjernvarmeproduktionen dækker hovedparten af varmebehovet i Holstebro og Struer kommuner. Anlægget er løbende moderniseret, så vi producerer el og varme så effektivt som muligt og under størst mulig hensyntagen til miljøet.

Vi er 34 medarbejdere, som alle er organiseret i medstyrende grupper. Du og dine kolleger er ansvarlige for at drive og overvåge produktionsanlægget.

DERUDOVER ER DINE PRIMÆRE OPGAVER

  • Vedligeholdelsesopgaver på maskinanlæg
  • Fejlsøgningsopgaver
  • Kalibrering af instrumentering
  • Opfølgning på dokumentation
  • Kontaktperson for eksterne
  • Deltagelse i arbejdsgrupper

Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund, for eksempel som industrielektriker, faglært maskinarbejder, el. lign.

Vi lægger vægt på, at du har kendskab til SRO-anlæg og erfaring med IT på brugerniveau.

Det er vigtigt, at du har "gå-på-mod" og en ansvarsbevidst indstilling til dit arbejde. Desuden trives du med at arbejde i mindre teams og forstår, at bidrage konstruktivt til opgaveløsning. Du skal også være villig til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

VI KAN TILBYDE

Et spændende og alsidigt job, hvor du indgår i et team med dygtige og erfarne kolleger, der lægger vægt på faglig sparring. Du får et job med faglige og personlige udfordringer, hvor du selv er med til at præge din hverdag og træffe beslutninger sammen med engagerede kolleger i et uformelt miljø.

Attraktive ansættelsesvilkår med bl.a. pensionsordning og gode muligheder for efteruddannelse. Vi har en aktiv personaleforening og en personalepolitik, der understøtter din karriere gennem de forskellige faser af dit arbejdsliv.

INTERESSERET?

Så send din ansøgning til hr@vestforsyning.dk senest den 4. november. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Driftschef Ove Hauris Jespersen på telefon 9611 1402.

Send mail med din ansøgning