MEC - BIOHEAT&POWER SØGER DRIFTSASSISTENT TIL KRAFTVARMEVÆRK

11. september 2017

Hos MEC - BioHeat&Power producerer vi el og varme ved forbrænding af affald og biobrændsel. Anlægget behandler ca. 180.000 tons affald om året - 33.000 tons halm og 28.000 tons flis på en separat linje. Der er en installeret effekt på 28 MW el og en maksimal fjernvarmeydelse på 120 MJ/s. Fjernvarmeproduktionen dækker hovedparten af varmebehovet i Holstebro og Struer kommuner. Anlægget er løbende moderniseret, så vi producerer el og varme så effektivt som muligt og under størst mulig hensyntagen til miljøet.

Vi er 30 medarbejdere, som alle er organiseret i medstyrende grupper. Du og dine kolleger er ansvarlige for at drive og overvåge produktionsanlægget, og i den forbindelse indgår du i en treskiftet vagtordning sammen med ti andre kolleger.

Derudover er dine primære opgaver at:

  • Udføre tilsynsopgaver
  • Varetage forefaldende driftsrelaterede opgaver
  • Modtage biobrændsel, primært halm og flis
  • Udtage analyseprøver af restprodukter
  • Håndtere affaldskontrol
  • Betjene SRO-anlægget og foretage rundering af skærmbilleder

Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund, for eksempel som industrielektriker, faglært maskinarbejder, smed el. lign. Det er en fordel, hvis du har kedelpassercertifikat, krancertifikat og truckcertifikat, hvis ikke skal certifikaterne efterfølgende erhverves.

Vi lægger vægt på, at du har kendskab til SRO-anlæg og erfaring med edb på brugerniveau.

Det er vigtigt, at du har "gå-på-mod" og en ansvarsbevidst indstilling til dit arbejde. Desuden trives du med at arbejde i mindre teams og forstår, at bidrage konstruktivt til opgaveløsning. Du skal også være villig til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Vi kan tilbyde:

Et spændende og alsidigt job, hvor du indgår i et team med dygtige og erfarne kolleger, der lægger vægt på faglig sparring. Du får et job med faglige og personlige udfordringer, hvor du selv er med til at præge din hverdag og træffe beslutninger sammen med engagerede kolleger i et uformelt miljø.

Attraktive ansættelsesvilkår med bl.a. pensionsordning og gode muligheder for efteruddannelse. Vi har en aktiv personaleforening og en personalepolitik, der understøtter din karriere gennem de forskellige faser af dit arbejdsliv.

Interesseret?

JKS Career er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag på mail til 161AGM001@jks.dk.

Vi søger kandidater til stillingen løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag og senest den 8. oktober 2017. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent hos JKS Career Anika Gormsen på tlf. 3085 1295. Du er også velkommen til at kontakte Driftschef Ove Hauris (MEC) på tlf. 3047 1402.

MEC BioHeat & Power er et biomassefyret kraftvarmeværk, som leverer grøn energi baseret på bl.a. affald, halm, træflis og biogas. Vi har siden 1993 leveret el til nettet og klimavenlig fjernvarme til ca. 20.000 husstande i Holstebro og Struer. Oprindeligt hed vi "Måbjergværket", men nu er vi en del af Maabjerg Energy Center, som også omfatter et af verdens største industrielle biogasanlæg. MEC arbejder for at udvikle det grønne energikoncept i Måbjerg til et sammenhængende bioraffinaderi med opførelse af en stor 2G-bioethanolfabrik.