Maabjerg BioEnergy indstillet til EU-pris

15. maj 2014

Uge 26 (23. - 27. juni) er EU's temauge for bæredygtig energi. Formålet er at skabe opmærksomhed om de gode eksempler på aktiviteter i EU, der arbejder for større energi-effektivitet og bæredygtighed. 

Initiativet, der blev lanceret af EU-kommissionen i 2006, benytter temaugen til at søge inspiration til at sætte nye standarder og at skabe netværk på tværs af medlemslandene. 

Som led i temaugen afvikles en prisuddeling i Bruxelles, og i år er Maabjerg BioEnergy blevet indstillet til at modtage en pris for succes'en med at bygge bro mellem landbruget og energibranchen.

Læs mere om temaugen på www.eusew.eu eller følg temaugens aktiviteter på Facebooksiden "EU Energy Days".

Decathlon ofrece una amplia gama de vr46ropa.com camisetas de fútbol para adultos y niños. Camisas de fútbol que son duraderas camisetas de futbol baratas y ofrecen una gran libertad de movimiento. Compra nuestra selección de prendas de Camisetas nba y camisetas de fútbol. Vea los últimos estilos de ropa de camiseta de hockey y camisetas de fútbol. Jersey de fútbol en línea y Shorts Shopping Site India a camisetas de beisbol baratas precios más bajos internacionales y clubes. Grandes camisetas de moncler mujer calidad a un precio increíble.