ELEKTRIKER SØGES TIL MEC - BIOGAS DRIFT A/S I HOLSTEBRO

11. marts 2019

Kontaktoplysninger

JKS Holstebro, Enghaven 2, 7500 Holstebro, Tlf: +45 97 42 07 50, holstebro@jks.dk

Kontaktperson

Ane Dam Plougmann, Chefkonsulent, JKS, M: +45 30 85 13 31, adp@jks.dk

Har du en el-teknisk baggrund og gode samarbejdsevner? Brænder du for at levere service i høj kvalitet? Ønsker du at være med til at drifte og vedligeholde et af verdens største biogasanlæg i en alsidig rolle med gode udviklingsmuligheder og mulighed for at præge egen hverdag? Så er det dig, vi gerne vil have med på holdet hos MEC - Biogas Drift A/S i Holstebro!

Om jobbet

Med reference til driftschefen bliver du en del af en driftsorganisation, som består af ti medarbejdere, hvoraf de seks medarbejdere er teknikere. Din primære opgave bliver i tæt samarbejde med dine kollegaer at drifte og vedligeholde biogasanlægget med alt, hvad dette måtte indebære. Som medarbejder hos MEC indgår du i hele processen, og der lægges vægt på, at alle teknikere uanset baggrund opnår et samlet anlægskendskab med mulighed for at løse opgaver på tværs af fagområder. Samarbejde og sparring kollegaerne imellem er afgørende, og man hjælper hinanden på tværs og har medbestemmelse i opgaveløsningen.

Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. indbefatte:

  • Overvågning af anlægget
  • Deltagelse i vagtordning
  • Vedligeholdelse og fejlfinding på anlæggets elektriske installationer
  • Deltagelse i vedligeholdelse af PLC- og SRO-anlæg
  • Vedligeholdelse af anlæggets målere og registreringssystemer
  • Deltagelse i mekanisk vedligeholdelse på hele anlægget
  • Deltagelse i projektarbejde vedrørende nyanskaffelser og ombygninger af anlæggets elektriske og elektroniske systemer

Om dig

Vi forventer, at du har en el-teknisk baggrund, gerne som industrielektriker eller lignende. Har du erfaring med overvågningssystemer, instrumentering og mekanisk vedligeholdelse er dette en fordel, men ikke et krav. Vigtigst er, at du er udviklingsorienteret og har en naturlig nysgerrighed og lyst til at sætte dig ind i nye fagområder. Derudover har du en generel god IT-forståelse og mestrer Office-pakken. Som person er du fleksibel og samarbejdsorienteret med et højt drive og engagement. Du arbejder selvstændigt og trives samtidig med dagligt at være en del af et team.

Søg stillingen eller læs hele opslaget her