Gravearbejdet er i gang

28. juli 2010

Maabjerg BioEnergy har indgået aftale med video-journalist Mads Haukrogh, Haukrogh Comm, om at forevige arbejdet med opførelse af verdens største bioenergianlæg.

I dette første video-indslag fortæller byggeleder Ove Vendelbo om arbejdet med at forvandle den gamle teglværksgrund til fundament for det nye bioenergianlæg. 

Følg med her på hjemmesiden, hvor vi ca. en gang om måneden vil have nye video-indslag, der beskriver fremdriften med byggeriet. I 2012 vil de mange videooptagelser bliver klippet sammen til en dokumentarfilm om hele projektet.

Decathlon ofrece una amplia gama de vr46ropa.com camisetas de fútbol para adultos y niños. Camisas de fútbol que son duraderas camisetas de futbol baratas y ofrecen una gran libertad de movimiento. Compra nuestra selección de prendas de Camisetas nba y camisetas de fútbol. Vea los últimos estilos de ropa de camiseta de hockey y camisetas de fútbol. Jersey de fútbol en línea y Shorts Shopping Site India a camisetas de beisbol baratas precios más bajos internacionales y clubes. Grandes camisetas de moncler mujer calidad a un precio increíble.