Canadisk ambassadør besøgte MEC

9. februar 2018

Maabjerg Energy Center fik torsdag besøg af Canadas ambassadør i Danmark, Emi Furuya.

Hun var på rundtur i det midt- og vestjyske og kiggede forbi på biogasanlægget, efter at hun tidligere på dagen havde besøgt blandt andet Balletskolen i Holstebro.

 

Ambassadøren fortalte, at man i Canada – lige som i Vestjylland – er meget optaget af grøn energi.

Hun var især begejstret for at høre om det tætte samarbejde med landbruget om at ”rense” gylle i biogasanlægget og samtidig reducere forbruget af fossile brændsler til el- og varmeproduktion.

 

Der blev også tid til en kort introduktion til bioethanolprojektet, hvor man i samarbejde med Novozymes fortsat arbejder på at realisere projektet.

Ambassadøren ville gerne vide, om Maabjerg Energy Center kan bestå ”på to ben” – altså kun med biogas og kraft/varme-produktion?

 

”Det kører allerede på to ben i dag med de bestående værker,” forsikrede MEC-direktør Knud Schousboe.

 

Efter et kort besøg rejste ambassadør Emi Furuya videre med en åben invitation til at komme igen og med en hilsen til canadiske virksomheder om, at de bestemt også er meget velkommen på besøg i Måbjerg, hvis de ønsker at vide mere om grøn energiproduktion.

Decathlon ofrece una amplia gama de vr46ropa.com camisetas de fútbol para adultos y niños. Camisas de fútbol que son duraderas camisetas de futbol baratas y ofrecen una gran libertad de movimiento. Compra nuestra selección de prendas de Camisetas nba y camisetas de fútbol. Vea los últimos estilos de ropa de camiseta de hockey y camisetas de fútbol. Jersey de fútbol en línea y Shorts Shopping Site India a camisetas de beisbol baratas precios más bajos internacionales y clubes. Grandes camisetas de moncler mujer calidad a un precio increíble.