Henvendelser fra skoler og studerende

Hos Maabjerg Energy Center er vi meget stolte af at omsætte moderne teknologi og ny viden til praksis. Derfor vil vi også gerne hjælpe skoler og studerende, der interesserer sig for grøn energi og for MEC.

Vi har fået mange henvendelser med mange gode spørgsmål fra bl.a. 6. klasse-elever, gymnasieelever, ph.D.-studerende og journaliststuderende.
Og vi prioriterer henvendelserne højt og prøver at svare så hurtigt som muligt.

Skoleklasser har mulighed for at besøge os. Enkelte studerende fra videregående uddannelser har desuden efter aftale besøgt os på egen hånd for at "se giraffen" og gennemføre interviews med fagmedarbejdere, f.eks. i forbindelse med specialeskrivning.

Decathlon ofrece una amplia gama de vr46ropa.com camisetas de fútbol para adultos y niños. Camisas de fútbol que son duraderas camisetas de futbol baratas y ofrecen una gran libertad de movimiento. Compra nuestra selección de prendas de Camisetas nba y camisetas de fútbol. Vea los últimos estilos de ropa de camiseta de hockey y camisetas de fútbol. Jersey de fútbol en línea y Shorts Shopping Site India a camisetas de beisbol baratas precios más bajos internacionales y clubes. Grandes camisetas de moncler mujer calidad a un precio increíble.