Energi og klima

Den indledende projektfase har afdækket mere præcist, hvor store energimængder og dermed også klimagevinster, som kan hentes ud af Maabjerg Energy Center. Her er nogle foreløbige vurderinger  - naturligvis med forbehold for ændringer, efterhånden som projektet skrider frem.

Energi

Det samlede koncepts energiproduktion vil overstige Holstebro og Struer kommuners samlede behov for varme og el, og vil eksportere energi (renset biogas, såkaldt VE-gas, og fiber) ud af området, samtidig med at anlægget vil kunne producere en tredjedel af Danmarks behov for bioethanol i 2020.

Det samlede koncept vil udgøre de to kommuners grundlastenhed i varmeforsyningen, og spidslastenhederne forventes ombygget til at kunne forbrænde den overskydende fiber, således at varmeforsyningerne bliver 100 procent fossilfri.

Klima

Konceptet reducerer klimabelastningen med i alt 172.000 tons CO2 om året.

Den påtænkte anvendelse af ny forbrændingsteknologi gør, at konceptet kan opsamle og nyttiggøre næringsstofferne i de dele, der forbrændes, herunder opsamles der store mængder fosfor.

Dertil kommer reduktionen af nitrat og fosforudvaskningen til vandmiljøet med i alt henholdsvis 25 og 75 procent af de tilførte mængder gylle fra det oprindelige biogas-projekt.

Decathlon ofrece una amplia gama de vr46ropa.com camisetas de fútbol para adultos y niños. Camisas de fútbol que son duraderas camisetas de futbol baratas y ofrecen una gran libertad de movimiento. Compra nuestra selección de prendas de Camisetas nba y camisetas de fútbol. Vea los últimos estilos de ropa de camiseta de hockey y camisetas de fútbol. Jersey de fútbol en línea y Shorts Shopping Site India a camisetas de beisbol baratas precios más bajos internacionales y clubes. Grandes camisetas de moncler mujer calidad a un precio increíble.