Økonomi

Investeringerne i Maabjerg Energy Concept består af nybyggeri af fabriksanlæg til fremstilling af 2G bioethanol, en ombygning af kraftvarmeværket samt en mindre udvidelse af lagerkapaciteten på biogasanlægget, hvor der også etableres et anlæg til opgradering af biogas til VE-gas.

I alt er der tale om nyinvesteringer på 2.2 mia. kr. (ekskl. moms, 2013-priser), hvoraf de 1.8 mia. kr. er i ethanolanlægget.

MEC-koncernen forventer en samlet omsætning efter indkøringsfasen på godt 1 mia. kr./år og driftsomkostninger på godt 750 mio. kr./år. Driftsoverskuddet forventes at være 217 mio. kr. det første år, og efter indkøringsfasen - dvs. fra 2020 og fremefter - forventes et årligt driftsoverskud på 250 mio. kr. Eventuelle støttebeløb fra EU og/eller staten er ikke medtaget i disse beregninger.

Decathlon ofrece una amplia gama de vr46ropa.com camisetas de fútbol para adultos y niños. Camisas de fútbol que son duraderas camisetas de futbol baratas y ofrecen una gran libertad de movimiento. Compra nuestra selección de prendas de Camisetas nba y camisetas de fútbol. Vea los últimos estilos de ropa de camiseta de hockey y camisetas de fútbol. Jersey de fútbol en línea y Shorts Shopping Site India a camisetas de beisbol baratas precios más bajos internacionales y clubes. Grandes camisetas de moncler mujer calidad a un precio increíble.